მომზადების წესი:ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი გათეთრებამდე. დაუმატეთ კეფირი ან მაწონი. ფქვილში აურიეთ გამაფხვიერებელი და შეურიეთ კვერცხის მასას.გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი და ჩაასხით ცომი.მშრალ ჯამში აურიეთ შაქარი, ქოქოსის ფანტელი და ვანილის შაქარი. მიღებული მასა თანაბრად გაანაწილეთ ცომის მთელ ზედაპირზე.შედგით 180-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 25-30 წუთი. ყურადღება მიაქციეთ, ზედმეტად არ დაიწვას ქოქოსის ფანტელი. ამიტომაც ცხობიდან 10 წუთის შემდეგ გადააფარეთ ტყვიის ქაღალდი.მზა ნამცხვარს, ცხელ-ცხელს თანაბრად მოასხით 1 ჭიქა 20 %-იანი ნაღები.