მთავარია სწორად დაჭრათ კომბოსტო. გაჭერით ისე, რომ არ დაიშალოს ფურცლებად, დაახლოებით 4-6 ნაჭრად. მოწალეთ ადუღებულ მარილწყალში 5 წუთის განმავლობაში. ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. მეორე ჯამში ჩაყარეთ საფანელი. ამოავლეთ კომბოსტოს თითოეული ნაჭერი ჯერ კვერცხის მასაში, შემდეგ საფანელში, შემდეგ ისევ კვერცხში და მოათავსეთ ზეთმოსხმულ გახურებულ ტაფაზე. შეწვით, სანამ ყველა მხრიდან არ დაიბრაწება.