მომზადებაქათმის ფილეს მოვაყაროთ მარილი, წავუსვათ ზეთი და მდოგვი, მოვათავსოთ მაცივარში 2 საათით, შემდეგ შევდოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და შევბრაწოთ. სანამ ქათამი შეიწვება, მოვამზადოთ სალათა – დავჭრათ კომბოსტო, მწვანილი და წიწაკა. სოიის სოუსი, ძმარი და წიწაკა ავურიოთ. დაჭრილ ინგრედიენტებს მოვასხათ სოუსი და სუფრაზე დაჭრილ ქათმის ხორცთან ერთად მივიტანოთ.ჟურნალი "გემრიელი" (მაისის ნომერი)