მომზადებაცომიკარაქი და შაქარი ვთქვიფოთ გათეთრებამდე დავუმატოთ კვერცხი, არაჟანი, ვანილი, გამაფხვიერებელი და ფქვილი. ცომი გავაბრტყელოთ ფრთხილად, ცოტა ფქვილის დამატებით და გადავიტანოთ საცხობ ფორმაზე. ცილით, შაქრითა და ლიმონის წვენით ავთქვიფოთ ბეზეს მასა, გადავანაწილოთ ცომზე და შევდგათ ღულმელში გამოსაცხობად 170 გრადუსზე 20-25 წთ. გამომცხავრი ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე.კრემი:კვერცხის გულები და შაქარი ავთქვიფოთ. დავუმატოთ სახამებელი და ვანილი და ნელნელაგავხსნათ მდუღარე რძეში. ადუღებიდან 2 წუთში კრემი მზადაა. დავუმატოთ ვანილი და გავაცივოთ. ცივი კრემი ავთქვიფოთ მიქსერით და გადავუსვათ თხელ ფენად ბეზეზე. ზედ მოვასხათ ჯემი, ისევ დავფაროთ კრემით და დავადოთ ბისკვიტის მეორე ფენა. ასევე გავიმეოროთ მეორე ფენაზე ზემოდან. ანუ კრემი და ჯემი. ბოლოს დავადოთ გამომცხვარიბეზე და მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.