მომზადება:დაჭერით ხორცი კუბიკებად. გაახურეთ ტაფა, დაასხით ზეთი და შეწვით ხორცი ყველა მხრიდან. დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და თუშეთ ხორცთან ერთად დაახლოებით 8-10 წუთის განმავლობაში.დაჭერით სტაფილო ჩხირებად და დაუმატეთ ხორცს. გააგრძელეთ თუშვა კიდევ 8 წუთი. მოაყარეთ პილპილი და ამოურიეთ. დაჭერით პომიდორი კუბიკებად და დაუმატეთ ტაფაში. თუშეთ კიდევ 5 წუთი.დაჭერით წვრილად კომბოსტო, მოაყარეთ მარილი და ხელით კარგად აურიეთ. დაუმატეთ კომბოსტო ბოსტნეულსა და ხორცს, დააფარეთ თავსახური და თუშეთ დაახლოებით 1 საათი. დროდადრო ამოურიეთ. სუფრასთან მიტანისას სურვილსამებრ მოაყარეთ ქორფა მწვანილი.