მომზადების წესი:ათქვიფე რძე (ან წყალი) და კვერცხი, დაასხით შვრიის ფანტელს და გააჩერეთ 20 წუთი.დაჭერით ხახვი, დაჭყლიტეთ ნიორი და შეურიეთ ქათმის ფარშს.შეურიეთ აფუებული შვრიის ფანტელს პაპრიკა, მარილი და პილპილი, შემდეგ კი აურიეთ ყველაფერი ფარშში.შეწვით კატლეტები ზეთში მაღალ ცეცხლზე ორივე მხრიდან. შემდეგ დაუკელით გაზს და ასე შეწვით კატლეტების ბოლომდე მომზადებამდე.თუ გსურთ, კატლეტებს ხრაშუნა კანი ჰქონდეს. შეწვამდე ამოავლოთ გატარებული ნიგვზის ან არაქისის საფანელში. მიირთვით კატლეტები არაჟანთან ან მომჟაო-მოტკბო კეტჩუპთან ერთად.