მომზადება:თბილ რძეში გახსენით შაქარი, ზეთი და საფუარი. გააჩერეთ რამდენიმე წუთი. დაუმატეთ კვერცხი და არაჟანი. აურიეთ კარგად და დაუმატეთ ფქვილი ცომი უნდა იყოს მაგარი და არ უნდა გეკრობოდეთ ხელებზე.გადააფარეთ ჩაის ტილო და დადგით ღბილ ადგილას 2 საათი.ამასობაში მოამზადეთ გულსართი: დაჭერით სოკო. წვრილ სახეხზე გახეხეთ ყველი. არაჟანი და კვერცხი ათქვიფეთ ერთად.ცომი გააბრტყელეთ და გადაიტანეთ ზეთწასმულ ლითონის ფირტფიტაზე.ცომზე გადაიტანეთ სოკო, ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველის ნახევარი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.შემდეგ დააყარეთ დარჩენილი ყველი და მოასხით არაჟნისა და კვერცხის სოუსი.აცხვეთ 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.