მომზადების წესი: გააცალკევეთ კვერცხის გული და ცილა. გულები და ერთი კვერცხის ცილა ათქვიფეთ შაქართან და თაფლთან ერთად. დაუმატეთ კეფირი და ზეთი – ოდნავ ათქვიფეთ. დაუმატეთ ფქვილი და საოდა და მოზილეთ ცომი. გააბრტელეთ ცომი დაახლოებით 1 სმ სისქეზე და ამოჭერით ფორმებით ან ჭიქათ. მოათავსეთ ლითონის გამოსაცხობ ფირფიტაზე, რომელზეც წინასწარ პერგამენტს დააფენთ. დააშორეთ თაფლაკვერები ერთმანეთს, რათა ზომაში მომატებისას არ შეეწებნენ. აცხვეთ 25 წუთი 180-190 გრადუსზე. მინანქრისთვის: ათქვიფეთ ერთი კვერცხის ცილა 3 კოვზ შაქართან ერთად, სანამ შაქარი არ გადნება და მასა არ გამკვრივდება. გამოიღეთ თაფლაკვერები ღუმელიდან, სწრაფად გადაუსვით მინანაქარი 2 ფენად და შეაბრუნეთ ღუმელში კიდევ 10 წუთით.