მომზადების წესი:გაახურეთ ღუმელი 160 გრადუსზე.2,25 ჭიქა ფქვილი, სოდა, მარილი და ლიმონის ცედრა აურიეთ.მიქსერით ათქვიფეთ კარაქი შაქართან ერთად ჰაეროვანი მასის მიღებამდე, დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში. შეათქვიფეთ თითო-თითოდ კვერცხი. დაუმატეთ ლიმონის წვენი და ნელ-ნელა შეაზილეთ ფქვილის მასა და იოგურტი. შემდეგ კი რძე და ვანილი დაუმატეთ.ცალკე ჯამში დაჭრილ მარწყვში აურიეთ დარჩენილი ფქვილი და გადაიტანეთ ძირითად მასაში.წაუსვით კექსის ფორმას კარაქი და ჩაასხით ცომი.აცხვეთ 180 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.სანამ ფორმიდან გადმოიღებდეთ, გააცივეთ კარგად კექსი. შემდეგ გადმოიღეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.