მომზადების წესი:ქათამს დაასხით 3 ლიტრი ცივი წყალი და დადგით მოსახარშად. კარგად არ მოხარშოთ. მოამზადეთ მარტივი პელმენის ცომი, გააბრტყელეთ თხლად და დაჭერით ოთხუთხედებად. დაჭერით ხახვი ნახავრწრეებად და გადაიტანეთ ცივ ტაფაზე.აანთეთ გაზი და დაუმატეთ ზეთი. ასე ხახვი თანაბრად მოიხრაკება და უფრო არომატული იქნება. დაუმატეთ კურკუმა.დაჭერით ქათამი და დაუმატეთ ხახვს ტაფაში. ხრაკეთ 15 წუთის განმავლობაში.შემდეგ მოხარშეთ დაჭრილი ცომი მარილწყალში.იოგურტს შეურიეთ დაჭრილი ნიორი და დაუმატეთ მარილი.ახლა კი ააწყვეთ ხინგალი: გაშლილ ლანგარზე გადაიტანეთ მოხარშული ცომი, ზემოდან დაადეთ ხახვში ჩახრაკული ხორცი და მოასხით იოგურტის სოუსი.გემრიელად მიირთვით!