მომზადება:ხახვი, ბულგარული წიწაკა და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ ფარში, კოვზით ვურიოთ, როდესაც ხორცი ოდნავ ფერს შეიცვლის, დავუმატოთ ღვინო და ვხარშოთ დაახლოებით 10-15 წთ. ტომატის პასტა გავხსნათ ცოტა ანადუღარ წყალში და დავასხათ ხორცს. ცოტა ხანში დავუმატოთ სუნელები და მოხარშულილობიო, წამოვადუღოთ და გადმოვდათ ცეცხლიდან. შევანელოთ მარილით. ძალიან გემრიელია მოხარშულ ბრინჯთან ერთად.