ჩილი კონ კარნე - კერძი,მექსიკური სამზარეულოს მოყვარულთათვის
ჩილი კონ კარნე - კერძი,მექსიკური სამზარეულოს მოყვარულთათვის
დრო 45წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცის ფარში - 500 გ
  • მოხარშული ლობიო - 300 გ
  • ტომატპასტა - 3 ს/კ
  • ხახვი - 1 თავი
  • ნიორი - 3-4 კბილი
  • ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
  • წითელი ღვინო - 100 მლ
  • დაფქული ჩილი - 1 ჩ/კ
  • ორეგანო (თავშავა) - 1/2 ჩ/კ
  • ხმელი ქინძი - 1/2 ჩ.კ
  • მარილი
მომზადების წესები
მომზადება:
ხახვი, ბულგარული წიწაკა და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ ფარში, კოვზით ვურიოთ, როდესაც ხორცი ოდნავ ფერს შეიცვლის, დავუმატოთ ღვინო და ვხარშოთ დაახლოებით 10-15 წთ. ტომატის პასტა გავხსნათ ცოტა ანადუღარ წყალში და დავასხათ ხორცს. ცოტა ხანში დავუმატოთ სუნელები და მოხარშული
ლობიო, წამოვადუღოთ და გადმოვდათ ცეცხლიდან. შევანელოთ მარილით. ძალიან გემრიელია მოხარშულ ბრინჯთან ერთად.