მომზადება:დაფქული ყავა შეურიეთ შაქრის პუდრას და ხსნად შოკოლადს.ათქვიფეთ კვერცხის ცილა მარილთან ერთად, სანამ 3-4 ჯერ არ მოიმატებს მოცულობაში. თანდათანობით დაუმატეთ შაქრის პუდრა (თითო კოვზობით).როცა ბეზე გამკვრივდება, დაუმატეთ სიმინდის სახამებელი და ძმარი.გამოსაცხობ ფორმაზე დააფინეთ პერგამენტი და ცენტში მოათავსეთ ბეზე, ფაქიზად მოასწორეთ ზედაპირი.შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და მაშინვე დაუკელით ტემპერატუას 150 გრადუსამდე. აცხვეთ 1 საათი.გამომცხვარი ბეზე გააცივეთ ღუმელშივე, ღია კარში.ათქვიფეთ კარგად გაცივებული ნაღები და გადაიტანეთ ბეზეზე, მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი.გემრიელად მიირთვით!