ქათმის ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ მარილი, წიწაკა და პილპილი და ავურიოთ.ხახვი დავჭრათ წვრილად და ზეთში მოვშუშოთ. როდესაც ხახვი დარბილდება, დავუმატოთ სოკო და ერთად მოვშუშოთ, მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი, მარილი და პილპილი. გადმოვიღოთ სხვა ჭურჭელში და შევურიოთ ყველი, შემდეგ კი დავდგათ, რომ გაგრილდეს.ფარშისგან ორი პატარა, ოვალური ფორმის გუნდა გავაკთოთ. ერთ ნაწილზე დავდოთ სოკოს გულსართი, დავაფაროთ მეორე ნაწილი და შევკრათ, ამოვავლოთ ჯერ კვერცხში, შემდეგ – საფანელში. ასე მოვამზადოთ დანარჩენი ფარში. კატლეტები შევწვათ გაცხელებულ ზეთში. ასე მომზადებული კატლეტი შეგვიძლია მივირთვათ სასურველ საწებლთან ერთად.