დავფხვნათ ფხვიერი ნამცხვარი და გავანაწილოთ ჭიქებში ან სხვა სასურველ ჭურჭელში.ერთ თასში ავთქვიფოთ კრემ-ყველი და შაქარი, მეორეში კი ნაღები მსუბუქი კრემის კონსისტენციამდე.ჟელატინი დავალბოთ 2 კოვზ ცივ წყალში, შემდეგ კი გავადნოთ, ისე რომ არ ადუღდეს. ცოტა გავაგრილოთ, შემდეგ კი დავამატოთ კრემ-ყველს და კარგად ავურიოთ. ამ მასას შევურიოთ ნაღებიც. მიღებული კრემი გავანაწილოთ ჭიქებში, რომელშიც უკვე გვაქვს დაფხვნილი ნამცხვარი. შევდოთ მაცივარში 1 საათისიმინდის სახამებელი გავხსნათ 2 ს.კ. ცივ წყალში. დავამატოთ ალუბლები წვენიანად (რაც გაუვიდა) და დაბალ ცეცხლზე წამოვადუღოთ. ორიოდე წუთში, როცა სიროფი შესქელდება, გადმოვიღოთ და გავაგრილოთ. მოვასხათ ჩიზქეიქს ზემოდან და 30 წუთით ისევ მაცივარში შევაბრუნოთ.