ქათმის ხორცით ფარშირებული პომიდორი: ვახშამი 20 წუთში!
ქათმის ხორცით ფარშირებული პომიდორი: ვახშამი 20 წუთში!
დრო 20წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის - 100 გ
  • ქათმის ფილე - 300 გ
  • პომიდორი - მოზრდილი, 10 ცალი
  • მაიონეზი ან არაჟანი - 50 გ
  • მარილი და პილპილი
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
მომზადების წესები
მომზადება:
პომიდორს მოაჭერით თავი და ჩაის კოვზით ამოაცალეთ გულსართი. დაჭეით ქათმის ფილე წვრილად და მოხრაკეთ ზეითუნის ზეთში. დაუმატეთ სასურველი სანელებლები.
ამოავსეთ პომიდვრები მოხრაკული ქათმის ხორცით. ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ გახეხილი ყველი და მაიონეზი ან არაჟანი და წაუსვით ზემოდან ფარშრებულ პომიდვრებს.
შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!


ტეგები:
ქათმის ფილე პომიდორი ნანახია: 10847