მომზადებაათქვიფეთ კვერცხი, რძე და შაქარი. ჩაუმატეთ ფქვილისა და გამაფხვიერებლის მასას და აურიეთ.გაახურეთ უწვავი ზედაპირის მქონე ტაფა დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ დადგით 2-3 წუთი სველ ჩაის ტილოზე, რათა ოდნავ გაგრილდეს. დაასხით დაახლოებით 1 ჩამჩა ცომი. როგორც კი ზემოდან ბუშტებს გაიკეთებს, გადმოაბრუნეთ, დააფარეთ ტაფას თავსახური და გააჩერეთ 1 წუთი.მოასხით მურაბის წვენი ან თაფლი და გემრიელად მიირთვით.