ცოცხალი სალათა "აისბერგი სოუსით". ჩვენი აპლოდისმენტები ავტორს!
ცოცხალი სალათა "აისბერგი სოუსით". ჩვენი აპლოდისმენტები ავტორს!
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ახალი კომბოსტო - 200 გ
  • ჩერი პომიდორი - 100 გ
  • ბეკონი ან ლორი - გემოვნებით
  • კრემ-ყველი ან მდნარი ყველი - 170 გ
  • ნატურალური იოგურტი - 0,5 ჭიქა
  • თეთრი ღვინის ძმარი - 1 ს/კ
  • ზეითუნის ზეთი - 1 ჩ/კ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადება:
სალათა აისბერგი დაჭერით ის, როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები.
მოათავსეთ გაშლილ თასზე და შედგით საყინულეში 30 წუთი (ეს იმისათვის უნდა გააკეთოთ, რომ სალათა ხრაშუნა გამოვიდეს).
ყველის სოუსისთვის: ჩახეხეთ მდნარი ყველი ჯამში, დაუმატეთ ნატურალური იოგურტი, შავი პილპილი, ზეითუნის ზეთი და ძმარი. ყველაფერი კარგად აურიეთ.
გამოიღეთ საყინულედან დალათა, მოათავსეთ თეფშზე, მოასხით სოუსის ნახევარი. ზემოდან დაალაგეთ დაჭრილი პომიდორი, ლორი, დაჭყლეტილი ნიორი. მოასხით დარჩენილი სოუსი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
გემრიელად მიირთვით!


ტეგები:
სალათა სოუსი ნანახია: 5148