მომზადება:გულსართისთვის: ნიგოზი მოხალეთ მშრალ ტაფაზე (ცოტა დატოვეთ მოსართავად), მსხვილად დაჭერით ან დააბლენდერეთ. შეურიეთ შაქარსი და ლიმონის ცედრა.ბისკვიტისთვის: ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში იურიეთ, მოზილეთ ელასტიკური ცომი, ისეთი, ხელებზე რომ არ გეკვროდეთ.გაყავით ცომი 3 თანაბარ ნაწილად. თითოეული გააბრტყელეთ თხლად, ღუმელის ფირფიტის ზომაზე.დააფინეთ ფირფიტაზე ბისკვიტის პირველი ფენა, წაუსვით გარგრის ჯემი და მოაყარეთ ნიგვზის გულსართი. დააფარეთ მეორე ბისკვიტის ფენა, წაუსვით ჯემი და მოაყარეთ ნიგვზის გულსართი. დააფარეთ ბისკვიტის მესამე ფენა, ჩაჩხვლიტეთ მთელი ზედაპირი ჩანგლით.აცხვეთ 180 გრადუსზე 50 წუთი.მინანქრისთვის: წყლის აბაზანაზე გაადნეთ შოკოლადი და კარაქი, დაუმატეთ ნაღები, სურვილისამებრ კონიაკი და ურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. მოასხით გაგრილებული მინანქარი გამომცხვარ და გაცივებულ ნამცხვარს. მორთეთ ნიგვზის ლებნებით.როგორც კი მინანქარი შედგება, ცხელი დანით დაჭერით ნამცხვარი და გემრიელად მიირთვით!