ვამზადებთ ბისკვიტს: ფქვილი სოდა, მარილი, გამაფხვიერებელი და კაკაო აურიეთ ერთად. დაუმატეთ რძე და ლიმონის წვენი. ცალკე ჯამში რძეში აურიეთ ლიმონის წვენი.კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ დაუმატეთ ლიმონიანი რძე და ზეთი.ახლა შეაერთეთ თხევადი და მშრალი ინგრედიენტბი, ბოლოს კი დაუმატეთ ძალიან ცხელი ახალმოდუღებული მაგარი ყავა. კარგად აურიეთ. ჩაასხით ცომი ტორტის ცხიმწასმულ ფორმაში და შედგით 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40-50 წუთით.მზაობა შეამოწმეთ ხის ჩხირით. გამომცხვარი ბისკვიტი კარგად გააცივეთ და გაჭერით 4 ნაწილად.მოამზადეთ კრემი: ათქვიფეთ კვერცხის ცილა, თანდათან შეურიეთ შაქარი და ათქვიფეთ მკვრივი, ბეზეს მასის მიღებამდე. შემდეგ ფრთხილად შეათქვიფეთ დარბილებული კარაქი.კრემი მზად არის.წაუსვით ბისკვიტებს კრემი, სულ ზედა ფენასაც წაუსვით კრემი. მორთეთ გახეხილი ან გამდნარი შოკოლადით.შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით.ყველაზე გემრიელი შოკოლადის ტორტი მზად არის!გემრიელად მიირთვით!