როგორ შევწვათ მოივა ღუმელში! სწრაფი და მოხერხებული მეთოდი და არანაირი ზეთის ჩხეფები!
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მოივა - 500 გ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • ფქვილი - 1 ჭიქა
მომზადების წესები
მომზადება:
გარეცხეთ თევზი და დაწურეთ. შეამშრალეთ.
ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ფქვილი, დაქფული პილპილი და მარილი.
ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ ფოლგა ან პერგამენტი. თითოეული თევზი ამოავლეთ ფქვილის მასაში და დაალაგეთ თევზი ფირფიტაზე მჭიდროდ.
ზეთი არ მოასხათ!
შედგით ფირფიტა ღუმელში და აცხვეთ 15 წუთი 200 გრადუსზე.
გემრიელად მიირთვით!


ტეგები:
თევზი ფქვილი ნანახია: 76869