მომზადება:გარეცხილი და გამშრალი ჟოლო მოათავსეთ ქილაში და დაასხით ლიმონის წვენი და არაყი. შეანჯღრიეთ. გააჩერეთ ბნელ, გრილ ადგილას.მოამზადეთ შაქრის სიროფი: შაქარს დაასხით წყალი თანაბარი პროპორციებით და დადგით ცეცხლზე. მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან შეუჩერებლად ურიეთ.გააგრილეთ და დაუმატეთ ჟოლოს ქილებში. შეანჯღრიეთ და დადგით ბნელ, გრილ ადგილას 2 კვირის განმავლობაში. შეეცადეთ ყოველდღიურად შეანჯღრიოთ ქილები.2 კვირაში ლიქიორი გაწურეთ ორმაგ მარლაში და არომატული სასმელი მზად არის!