მომზადება:გაახურეთ ღმელი 190 გრადუსზე.ცომი გააბრტყელეთ და ამოჭერით ჭიქით წრეები.ცომის თითოეულ წრეში მოათავსეთ ყველის ნაჭერი და მჭიდროდ მოავიეთ ცომი მის გარშემო. შეაწებეთ კიდეები. მიეცით ბურთის ფორმა.კარაქში აურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი.ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ხმელი ოხრახუში და გახეხილი პარმეზანი.თითოეული ბურთულა ამოავლეთ ჯერ კარაქის მასაში, შემდეგ კი ყველისა და ოხრახუშის ნარევში.მოათავსეთ ბურთულები ღუმელის პერგამენტადაფენილ ფირფიტაზე და აცხვეთ, სანამ დაუბრაწება.მიირთვით ცხელ-ცხელი!