მწვანე აჯიკა ხორცისა და თევზეულისთვის – საოცარი არომატით!
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მწვანე წიწაკა - 4 ცალი
  • ნიორი - 10 კბილი
  • ქინძი - 4 კონა
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
  • მარილი - 1 ს/კ
მომზადების წესები
მომზადება:
გაფცქვენით ნიორი. წიწაკას გამოაცალეთ თესლი. ბოსტნეული და ქინძი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაუმატეთ მარილი და ზეითუნის ზეთი.
ყველაფერი კარგად აურიეთ და შეინახეთ მაცივარში. გამოიყენეთ ნებისმიერი სოუსის შესაკმაზად და აუცილებლად გასინჯეთ ხორცთან და თევზეულთან ერთად!

ტეგები:
სანელებლები სოუსი აჯიკა ნანახია: 84828