მომზადება: 1/3 ჭიქა წყალში ჩაუმატეთ ცოტაოდენი შაქარი, საფუარი და დააფარეთ თავსახური. საფუარი უნდა ამოფუვდეს. როცა საფუარი გაცოცხლდება, მოზილეთ ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტისგან ცომი. გადააფარეთ ჩაის ტილო და გააჩერეთ, დანამ არ ამოფუვდება. დროდადრო ჩაზილეთ. დაახლოებით 2 საათი დაჭირდება ამოფუებას. გააბრტყელე ცომი 1-1,5 სმ სისქეზე, დაჭერით ოთხკუთხედაბად და მოათავსეთ ჩაის ტილოზე. გააჩერეთ 20 წუთი. შეწვით ადუღებულ ზეთში პატარ-პატარა ულუფებად.