გუფთის საუკეთესო რეცეპტი – ნაცადია!
გუფთის საუკეთესო რეცეპტი – ნაცადია!
დრო 1წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცის ფარში - 500 გ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ნაღები - 100 მლ
  • ხახვი - 2 ცალი
  • პურის გული - 100 გ
  • ბულგარული წიწაკა 2 ცალი
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადება:
პურის გული დაალბეთ ნაღებში და გააჩერეთ ნახევარი საათი.
ხახვი დაჭერით და მოხრაკეთ ზეთში. გააგრილეთ და შეურით კვერცხი, მარილი, პილპილი, ხორცის ფარში და ნაღებში დამბალი პური.
კარგად აურიეთ ფარში და გააკეთეთ გუფთები.
შეწვით ტეფტელები ზეთში, გადაიტანეთ ფორმაში, მოაყარეთ სანელებლები: დაჭრილი ბულგარული და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. დაასხით ცოტაოდენი წყალი და დადგით დაბალ ცეცხლზე. თუშეთ ნახევარი საათი.
გემრიელად მიირთვით!