მომზადება:ცივი კარაქი გახეხეთ და გახენით ხელით შაქართან და ფქვილთAნ ერთად.მიღებული ფხვიერი მასა გადაიტანეთ 28 სმ დიამეტრიც გამოსაცხობ ფორმაში და ჩატკეპნეთ კარგად ხელით. შედგით 20 წუთით მაცივარში. შემდეგ კი 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში ნახევარი საათით.პატარა ჯამში ჩაყარეთ შაქარი, დაასხით წყალი, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ კარაქი, შედედებული რძე და ლიმონის წვენი. აურიეთ და ხარშეთ 20 წუთის განმავლობაში, გასქელებამდე. შემდეგ დაუმატეთ მოხალილი თხილი, კარგად აურიეთ და გააცივეთ.გადაიტანეთ მომზადებული ნუგა გამომცხვარ და გაცივებულ ბისკვიტზე და მოასწორეთ.გაადნეთ შოკოლადი წყლის აბაზანაზე და მოასხით ნუგას. შედგით ნამცხვარი მაცივარში 1 საათით!გემრიელად მიირთვით!