პომიდორი გაატარეთ ხორცსაკეპში, დადგით ქვაბით გაზზე და აადუღეთ. იქვე დაუმატეთ შაქარი, ზეთი, შავი პილპილის მარცვლები, მარილი, დაფნის ფოთოლი, ძმარი. ადუღეთ ნახევარი საათი, დაუმატეთ დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ხარშეთ კიდევ 5-10 წუთი. გაანაწილეთ გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ დამდუღრული ხუფებით. ამოაბრუნეთ ქილები, შეფუთეთ და გააცივეთ ასე. ლეჩოს შენახვა ზამთრისთვის შეგიძლიათ მაცივრის გარეთაც. გემრიელად მიირთვით!