მომზადება:ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ კარაქწასმულ და საფანალ ან ფქვილმოყრილ ფორმაში.აცხვეთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 35-40 წუთი.მზა ბისკვიტი გაჭერით 2-3 ნაწილად და წაუსვით თითოეულს კრემი.გთავაზობთ კრემის ორ ვარიანტს, შეარჩიეთ თქვენთვის სასურველი:1) კარაქის: 200 კ კარაქი და ½ ჭიქა შედედებული რძე ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ 100 გ კაკაო და კარგად აურიეთ.2) არაჟნის და ყავის: 1 ჭიქა არაჟანს შეურიეთ 1 ჭიქა შაქარი, დაუმატეთ გემოვნებით ხსნადი ყავა, დადგით დაბალ ცეცხლზე და ისე, რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, მიიყვანეთ ადუღებამდე. მაგრამ არ აადუღოთ. დაუმატეთ 50 გ კარაქი და კარგად ათქვიფეთ.წაუსვით სასურველი კრემი ტორტის ბისკვიტის ფენებს. ზემოდან კი მოასხით მინანქარი: პატარა ჯამში ერთმანეთში აურიეთ 1 ს/კ კაკაო, 1 ს/კ არაჟანი, 1 ს/კ შაქარი, 1 ს/კ კარაქი. დადგით დაბალ ცეცხლზე და ურიეთ. როგორც კი ერთგვაროვანი კონსისტენციის გახდება, გადმოდგით ცეცხლიდან და მაშინვე მოასხით ტორტს.გემრიელად მიირთვით!