მაგარი ქლიავი გაჭერით შუაზე და ამოაცალეთ კურკა. მოაყარეთ შაქარი და გააჩერეთ დაახლოებით 1 საათი. შემდეგ გადაიტანეთ დაშაქრული ქლიავი ქვაბში და დადგით ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ მწიკვი ვანილი და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე. მოხადეთ ქაფი. ხარშეთ ქლიავი, სანამ ქაფი გამჭვირვალე არ გახდება. ჩაუმატეთ კაკაო და კარაქი და კარგად აურიეთ. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 20 წუთი. ჩაასხით ცხელ-ცხელი მურაბა გასტერილებულ ქილებში. გადააბრუნეთ და გააჩერეთ ასე, სანამ ბოლომდე არ გაცივდება.