მომზადების წესი:გაახურეთ ღუმელი 220°С.გარეცხეთ ქათამი, მოაცილეთ ზედმეტი ცხიმი . შეამშრალეთ ქაღალდის ხელსახოცით. ყველა მხრიდან წაუსვით კარაქი, შემდეგ მარილი. მოათავსეთ საცხობ ფორმაში, შეგიძლიათ ძირში ვაშლის ნაჭრები ან სტაფილო დააწყოთ. აცხვეთ 1 სთ -1:20 წთ. შეამოწმეთ, რომ კარგად შეიწვას.ჯამში მოათავსეთ სოუსის ყველა ინგრედიენტი, მოურიეთ და მიიყვანეთ ადუღებამდე. როდესაც ადუღდება, დაუკელით ცეცხლს და დატოვეთ, სანამ ოდნავ არ შესქელდება.დროდადრო ურიეთ. როდესაც ქათამი გაგრილდება, დაჭერით და მოასხით სოუსი.