მომზადება:მოხარშეთ ქათმის ფილე, გააგრილეთ და წვრილად დაჭერით. გახეხეთ ყველი.ათქვიფეთ კვერცხი რძესთან და მარილთან ერთად. დაუმატეთ ფქვილი, სანელებლები და გამაფხვიერებელი. ძალიან სქელი ცომი არ უნდა გამოგივიდეთ.დაუმატეთ ცომში ქათმის ფილე და ყველი. კარგად აურიეთ და მოათავსეთ ლითონის ფირფიტაზე.დაჭერით ყავაყი წრეებად და დაალაგეთ ღვეზელზე.აცხვეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 35-40 წუთის განმავლობაში.ღვეზელის მთელი მომხიბვლელობა იმაშია, რომ დაბალკალორიულია და თან უგემრიელესი.