სალათა ზამთრისთვის "გლობუსი", რომელსაც სტერილიზაცია არ ჭირდება – მოამზადეთ, სანამ სეზონია!
სალათა ზამთრისთვის "გლობუსი", რომელსაც სტერილიზაცია არ ჭირდება – მოამზადეთ, სანამ სეზონია!
დრო 45წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხახვი - 0,5 კგ
  • სტაფილო - 0,5 კგ
  • ბადრიჯანი - 1 კგ
  • ტკბილი წიწაკა - 1 კგ
  • პომიდორი - 2 კგ
  • შაქარი - 1 ს/კ
  • მარილი - 1 ს/კ
  • ძმარი 9% - 100 მლ
  • ზეთი - 200 მლ
მომზადების წესები
მომზადება:
დაჭერით ბოსტნეული: სტაფილო, ბადრიჯანი და ხახვი – მსხვილ წრეებად, პომიდორი – კუბიკებად.
მოათავსეთ ყველა ბოსტნეული ქვაბში, მოაყარეთ შაქარი და მარილი, დაასხით ძმარი და ზეთი, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, შემდეგ კი დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ 35-40 წუთი.
გაანაწილეთ ცხელ-ცხელი სალათა გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ. არ შეფუთოთ! ისე გააცივეთ და შეინახეთ გრილ ადგილას.



ტეგები:
სალათა კონსერვი ნანახია: 67787