მომზადება:ხახვი წვრილად დაჭერით, მოხრაკეთ კარაქში.კარტოფილი მოხარშეთ მარილწყალში და გააკეთეთ პიურე, დაუმატეთ მოხრაკული ხახვი და წვრილად დაჭრილი კამა, 50 გ კარაქი და 100 მლ რძე.კარგად აურიეთ.რძეს დაუმატეთ კვერცხი, ფქვილი და მარილი - მოზილეთ ცომი.გააბრტყელეთ თხლად.ამოჭერით საჭირო ზომის წრეები.მოღებული ბლითები შეწვით მშრალად ტაფაზე.შემწვარ ლავაშებს წაუსვით გამდნარი კარაქი. შემდეგ გაანაწილეთ მის შუაგულში კარტოფილის პიურე. გადაკეცეთ ლავაში შუაზე, ზემოდან წაუსვით კარაქი. კუზიკმიაკი მზად არის!!!გემრიელად მიირთვით.