მომზადება:დარბილებულ კარაქს მოაყარეთ მარილი, დაუმატეთ 2 კვერცხი, თანდათანობით კი ფქვილი. მოზილეთ ცომი.გააკეთეთ გუნდა, გაახვიეთ ცელოფანში და შეინახეტ მარივარში 1 საათით.აიღეთ ცომის ნაწილი, გააბრტყელეთ თხლად (დაახლოებით 2-3 მმ სისქეზე), ჭიქით ამოჭერით წრე. ცომი ცენტრში მოათავსეთ ჯემი ის, რომ 1 სმ დატოვოთ ცომის კიდემდე, დაადეთ ცომის მეორე წრე, ოდნავ დააწექით და შეუწებეთ კიდეები, შემდეგ ჩანგლით დააწექით კიდეებზე. ზემოდან წაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული.მოათავსეთ ლითონის ფირფიტაზე და აცხვეთ 180 გრადუსზე 12-15 წუთის განმავლობაში.გემრიელად მიირთვით!