მომზადება:მოამზადეთ ინგრედიენტები: ლაიმსა და ლიმონს დაასხით ადუღებული წყალი, გააჩერეთ რამდენიმე წუთი, შემდეგ კი დაჭერით კანიანად. გოგრა და ჯანჯაფილი გაფცქვენით და დაჭერით კუბიკებად.თუ ლაიმი არ გაქვთ, დაუმატეთ კიდევ ერთი ლიმონი, მაგრამ გაითვალისწინეთ, რომ ლაიმში თითქმის 2-ჯერ მეტი ჩ ვიტამინია, ვიდრე ლიმონში.მომზადებული ინგრედიენტები მოათავსეთ ბლენდერის ჭიქაში და დააქუცმაცეთ. მიღებულ მასას დაუმატეთ თაფლი და გაანაწილეთ ქილებში.მოცემული ინგრედიენტებით გამოგივათ დაახალოებით 500 გ მზა პროდუქტი, რომელიც შესანიშნავად ინახება მაცივარში. ძალიან გემრიელია ბლინებთან, ან უბრალოდ პურზე წასმული ჩაისთან!