მომზადება:ბისკვიტი:კვერცხის გული ათავიფეთ შაქრთან და ვანილინთან ერთად. დაუმატეთ დარბილებული კარაქი და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღაბამდე.ნელ-ნელა შეურიეთ გამაფხვიერებელ არეული ფქვილი.მოზილეთ რბილი ცომი და გაყავით 3 თანაბარ ნაწილად. მოათავსეთ 30 წთ მაცივარში.ბეზე:ათთთქვიფეთ ცილა და შაქარი, დაუმატეთ რამდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი. ათქვიფეთ მკვრივი მასის მიღებამდე.გააბრტყელეთ ცომის 3 ნაწილი რიგრიგობით. თითოეულს წაუსვით ათქვეფილი ბეზე (თითოს 1/3). აცხვეთ ფირფიტები 160 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში.კრემი:ათქვიფეთ დარბილებული კარაქი და მოხარშული შედედებული რძე.მშრალ ტაფაზე მოხალეთ არაქისი, გაფცქვენით, დაჭერით.დაუმატეთ არაქისი კრემს, ცოტაოდენი დაიტოვეთ მოსაყრელად.ააწყვეთ ტორტი: გაშლილ ლანგარზე დადეთ ბისკვიტის პირველი ფენა, წაუსვით კრემის ნახევარი, დაადეთ მეორე ბისკვიტი ბეზეთი დაბლა, წაუსვით კრემის მეორე ნაწილი, დაადეთ მე-3 ბისკვიტი ბეზეთი დაბლა.მოასხით გამდნარი შოკოლადი და მოაყარეთ დარჩენილი არაქისი.მოათავსეთ ტორტი მთელი ღამით მაცივარში.მეორე დღეს გემრიელად მიირთვით!