მომზადება:მოზილეთ ბლინის კონსისტენციის თხელი ცომი წყლის, ფქვილის, მარილისა და. მნიშვნელოვანია, რომ ფქვილი კარგად გაიხსნას, არ დარჩეს სულ მცირე კორკოშელაც კი. მიღებული ცომი ჩაასხით საკონდიტრო ტომარაში და მოაჭერით მხოლოს სულ პატარა წვერი, რათა ცომი წვრილი ნაკადით გადმოვიდეს ტომრიდან.გახურებულ ტაფას წაუსვით ზეთი და სწრადი და მყარი მოძროაბით დაასხით ტაფაზე ცომის ძაფები. გააჩერეთ დაახლოებით 5-10 წამი საშუალო ცეცხლზე და გადმოიღეთ. რა თქმა უნდა, წვავთ მხოლოდ ერთი მხრიდან.შედეგად იღებთ ძაფის ცომს. რაც უფრო წვრილი იქნება ცომის ძაფები, მით უფრო გემრიელი გამოდის კნეფე.გემრიელად მიირთვით!