შეინახეთ ზამთრისთვის ალუბალი ცოცხლად
შეინახეთ ზამთრისთვის ალუბალი ცოცხლად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ალუბალი - 1 კგ
  • შაქარი - 1 კგ
მომზადების წესები
მომზადება:
გაარჩიეთ ალუბალი, გარეცხეთ და დაყარეთ საწურზე.
გამოკურკეთ.
წინასწარ გაასტერილეთ მინის ქილები.
გაანაწილეთ გამოკურკული ალუბალი ქილებში, მოაყარეთ შაქარი.
დატოვეთ ქილებით ალუბალი გრილ ადგილას მთელი ღამით.
დილით დაამატეთ ქილებში შაქარი და დააფარეთ კაპრონის ხუფები.
შეინახეთ ალუბლიანი ქილები გრილ, ბნელ ადგილას.

ტეგები:
ალუბალი კონსერვი ნანახია: 18942