ქათმის ღიძლი გაასუფთავეთ აპკისგან, მოაყარეთ მარილი, ხმელი სუნელი და ამოავლეთ ფქვილში. შეწვით ზეთში ან კარაქში.ნიგოზი გაატარეთ ან დააბლენდერეთ. ნიორი დაჭყლიტეთ. მოხრაკეთ ნიორი ზეთში, დაუმატეთ ნიგოზი და ხრაკეთ 3 წუთის განმავლობაში, თან ურიეთ. არაჟანში გახსენით ფქვილი და დაუმატეთ ნიგოზს. თუ სოუსი სქელი გამოგივიდათ, დაუმატეთ ბულიონი ან წყალი. დაუმატეთ მარილი და სანლებლები. როცა წამოდუღდება, დაუმატეთ შემწვარი ღვიძლი, დააფარეთ თავსახური და შუშეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთი. ბოლოს მოაყარეთ მწვანილი. გემრიელად მიირთვით!