მომზადების წესი:დააბლენდერეთ ხახვი, კანგაცლილი პომიდორი და კუბიკებად დაჭრილი ყაბაყი. დაბლენდერებულ ბოსტნეულის ნარევს დაუმატეთ ბრინჯი, ზეითუნის ზეთი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ასევე დაამატეთ სანელებლები და მარილი გემოვნებით. კარგად არეული ინგრედიენტები გაახვიეთ ვაზის ფოთლებში.ქვაბში ჩაასხით ზეითუნის ზეთი და მასში მოათავსეთ ვაზის ფოთლის ტოლმა, დაასხით 1 ჭიქა წყალი და დააწურეთ ერთი ლიმონი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ კიდევ 30-40 წუთი, სანამ ბრინჯი არ დარბილდება.სუფრასთან მიიტანეთ არაჟანთან ან მაწონთან ერთად.გემრიელად მიირთვით!