ხორცის არომატული სოუსი Marinara - მიირთვით ნებისმიერ გარნირთან ერთად!
ხორცის არომატული სოუსი Marinara - მიირთვით ნებისმიერ გარნირთან ერთად!
დრო 2წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცის ფარში - 500 გ
  • ტომატპასტა - 450 გ
  • წყალი - 170 მლ
  • ტომატის პიურე - 350 გ
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
  • ნიორი - 5-6 კბილი
  • შაქარი - 2 ს/კ
  • ხმელი ორეგანო - 2 ჩ/კ
  • ბაზილიკი (რეჰანი) - ქორფა, დაჭრილი 1 ს/კ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადება:
გააცხელეთ ზეთი დიდ ქვაბში და მოხრაკეთ ნიორი 2-3 წუთის განმავლობაში.
დაუმატეთ ხორცის ფარში და ხარშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტომატპასტა, ტომატის პიურე, შაქარი, ორეგანო, მარილი და პილპილი, ბაზილიკი. კარგად აურიეთ. დაასხით წყალი.
ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 2 საათის განმავლობაში. პერიოდულად ურიეთ.
სუფრასთნ მიიტანეთ ცხელი!
გემრიელად მიირთვით!


ტეგები:
გარნირი ხორცის ფარში ნანახია: 4224