მომზადება: ხელის მიქსერით ან ბლენდერით ათქვიფეთ რძე, ნაღების ყველი, ფქვილიი და მარილი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ცალკე ქვაბში გაადნეთ კარაქი და დაუმატეთ ნიორი. მოხრაკეთ ნიორი ერთი წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაუმატეთ გასუფთავებული კრევეტები. შუშეთ 3-5 წუთი, სანამ არ შევარდისფრდება. ამოიღეთ კრევეტები ქვაბიდან, ნიორი დატოვეთ კარაქში. დაუმატეთ ქვაბში რძიანი მასა და ურიეთ 4 წუთის განმავლობაში საშუალო ცეცხლზე. მიიყვანეთ ადუღებამდე და ხარშეთ კიდევ 6 წუთი, სანამ მასა არ გასქელდება. გადმოდგით ქვაბი ცეცხლიდან და დაუმატეთ გახეხილი ყველი და პარმეზანი. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ ასე 5 წუთი. შემდეგ ჩაყარეთ კრევეტები სოუსში და კიიდევ 5 წუთი გააჩერეთ. სუფრასთან მიიტანეთ ფეტუჩინისთან ერთად. მორთეთ ოხრახუშით. გემრიელად მიირთვით!