მომზადება:საფუარი გახსენით თბილ რძეში, დაუმატეთ შაქარი, აურიეთ დადგით თბილ ადგილას 15 წუთით. ამოფუებულ მასაში დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი და ცოტაოდენი მარილი, ზეთი და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ფქვილი და მოზილეთ ელასტიკური, რბილი ცომი!გადააფარეთ ჩაის ტილო და გააჩერეთ 30 წ უთი თბილ ადგილას.ამასობაში მოამზადეთ გულსართი: ლორი დაჭერით ჩხირებად ან კუბიკებად. ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.გააბრტყელეთ ცომი 3-4 მმ სისქეზე და გადაიტანეთ ლითონის ცხიმწასმულ ფირფიტაზე. წაუსვით ცომს ტომატპასტა, დაალაგეთ მასზე დაჭრილი ანანასი და ლორი. მოაყარეთ ყველი.შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 20-25 წუთით.გემრიელად მიირთვით!