მომზადება:დარბილებული კარაქს დაუმატეთ კვერცხი და შაქარი, ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.ფქვილში აურიეთ მარილი და გამაფხვიერებელი, შემდეგ კი შეურიეთ კვერცხიან მასას. მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი.გამოსაცხობ ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, გადაიტენეთ მასზე ცომის ნახევარი, ჩატკეპნეთ ცომი, ამოუწიეთ კიდეები. დარჩენილი ცომი მოათავსეთ მაცივარში 30 წუთით.შედგით 160 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში ბისკვიტი 5 წუთით.5 წუთის შემდეგ მოუმატეთ ღუმელის ტემპერატურას 190 გრადუსამდე და კვლავ აცხვეთ 7 წუთი.სასურველი ხილი ან კენკრა დაჭერით, მოაყარეთ ვანილის შაქარი და აურიეთ. გაანაწილეთ გამომცხვარ ბისკვიტზე.შემდეგ გამოიღეთ დარჩენილი ცომი მაცივრიდან, გახეხეთ და მოაყარეთ ხილის ზემოდან. აცხვეთ კიდევ 30 წუთი.გემრიელად მიირთვით!