შემწვარი ბადრიჯანი ყველით
შემწვარი ბადრიჯანი ყველით
დრო 30წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 3-4 ცალი
  • ჭყინტი ყველი - 250 გ
  • არაჟანი - 1-2 ს/კ
  • პიტნა - 1 კონა
  • ზეთი - შესაწვავად
  • მარილი
  • მოცხარის და პიტნის ფოთლები - მოსართავად
მომზადების წესები
მომზადება
ბადრიჯნები თხელ, მოგრძო ნაჭრებად დავჭრათ და ზეთში შევწვათ.
ყველში ავზილოთ დანაყილი ან წვრილად აკეპილი პიტნა და არაჟანი. თუ ყველი უმარილოა, ცოტაოდენი მარილი დავუმატოთ.
ყველის გულსართი წავუსვათ ბადრიჯნებს და რულეტივით გადავახვიოთ. მოვრთოთ მოცხარითა და პიტნის ფოთლებით.

ჟურნალი "გემრიელი" (სექტმებრის ნომერი)
ტეგები:
ბადრიჯანი ყველი ნანახია: 8259