მომზადება:მოხარშეთ 2,5 ლ წყალში ქათმის ბარკლები. მოხარშული ხორცი დაჭერით წვრილად.ქათმის ბულიონში ჩაყარეთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და მოხარშეთ. ხახვი დაჭერით წვრილად, სტაფილო გახეხეთ მსხვილად და მოხრაკეთ ორივე ზეთში.მდნარი ყველი დაჭერით პატარა კუბიკებად და მოათავსეთ ბულიონში, დაუმატეთ მოხრაუკული ხახვი და სტაფილო, დაჭრილი ხორცი და სანელებლები.ხარშეთ წვნიანი ყველის ბოლომდე ჩადნობამდე.სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ თეფშზე დაჭრილი მწვანილი და გახუხული პურის კუბიკები.გემრიელად მიირთვით!