მომზადება:ხაჭო გაატარეთ საცერში. კვერცხი ათავიფეთ შაქართან და დარიჩინთან ერთად, დაუმატეთ ხაჭო, ფქვილი გამაფხვიერებლით და მოზილეთ ცომი.ფქვილმოყრილ ზედაპირზე ცომს მიეცით ძეხვის ფორმა, დაჭერით კაკლის ზომის ნაჭრებად და დაამრგვალეთ.გაახურეთ ზეთი ფრიტიურისთვის და ჩაუშვით მასში რამდენიმე ცალი ცომის ნაჭერი. დაბრაწეთ, ამოიღეთ ფრთხილად და მოათავსეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოცილდეს ზედმეტი ცხიმი. მზა ფუნთუშებს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.გემრიელად მიირთვით!