მომზადებაქვაბში მოვათავსოთ შუაზე გაჭრილი პამიდვრები, დავუმატოთ 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, მარილი, პილპილი და მოვშუშოთ. დავუმატოთ ქონდარი და გავაგრძელოთხარშვა. შემდეგ გადავიტანოთ ფოლგადაფენილ ტაფაზე კანით ქვემოთ. საშუალოცეცხლზე, გავაცხელოთ დარჩენილი ზეთი იმ ქვაბში, რომელშიც უნდა დავასრულოთ კერძის ხარშვა. ხორცი კარგად გავამშრალოთ ზედმტი წყლისგან და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ჩავყაროთ ქვაბში და შევწვათ ყვლა მხრიდან. ხორცს დავუმატოთ წვრილადდაჭრილი ხახვი, ნიორი, პრასი, დაღერღილი წიწაკა, როზმარინი, კამა, მარილი და პილპილი. დავამატოთ ფქვილი, წითელი ღვინო და ხორცის ბულიონი და ამოვურიოთ, გადავაკრათ ქვაბს ფოლგა და შევდგათ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 2 საათით, ხორცის ბოლომდე მოხარშვამდე. ასეევ ღუმელში ვგდამთ იმ ქვაბს, რომლშიც წინასწარპამიდვრები მოვამზადეთ. მომზადებული ხორცი თავის სოუსთან ერთად ამოვიღოთღრმა თეფშზე და ზემოდან მოვუწყოთ მოშუშული პომიდვრები.ჟურნალი "გემრიელი" (ოქტომბრის ნომერი)