ავურიოთ ბლენდერში ზეთი, მწვანილი, ორეგანო და ბაზილიკი. ამ სოუსში დავამარინადოთ წვრილ ზოლებად დაჭრილი ქათმის ხორცი რამდენიმე საათით (მინიმუმ 30 წუთი) ან წინა საღამოს დილისთვის. ბეკონი შევწვათ ტაფაზე და გადავიტანოთ ქაღალდის ხელსახოცზე. ბლენდერში ავურიოთ სოიოს სოუსი, 1 ნაჭერი ბეკონი და მდოგვი.ქათამი შევწვათ 1-2 წუთით ორივე მხრიდან, მდოგვიანი სოუსი პურზე გადავუსვათ, დავალაგოთ ქათმის ნაჭრები, ბეკონი, სალათი და პამიდორი. დავაფაროთ მეორე ნაჭერი პური