სენდვიჩი ბეკონით და ქათმის ხორცით
სენდვიჩი ბეკონით და ქათმის ხორცით
დრო 10წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პურის ნაჭერი - 2
  • ნებისმიერი სალათი ან ისპანახი - 1 მუჭა
  • ქათმის ფილე - 100 გ
  • ბეკონი - 4 ფირფიტა
  • პამიდორი - 1
  • სოიოს სოუსი - 1 ჩ.კ
  • ზეითუნის ზეთი - 50 მლ
  • ხმელი ბაზილიკი - 1 ჩ.კ
  • ხმელი ორეგანო - 1 ჩ.კ
  • მდოგვი - 1 ჩ.კ
მომზადების წესები
ავურიოთ ბლენდერში ზეთი, მწვანილი, ორეგანო და ბაზილიკი. ამ სოუსში დავამარინადოთ წვრილ ზოლებად დაჭრილი ქათმის ხორცი რამდენიმე საათით (მინიმუმ 30 წუთი) ან წინა საღამოს დილისთვის.  

ბეკონი შევწვათ ტაფაზე და გადავიტანოთ ქაღალდის ხელსახოცზე.

ბლენდერში ავურიოთ სოიოს სოუსი, 1 ნაჭერი ბეკონი და მდოგვი.

ქათამი შევწვათ 1-2 წუთით ორივე მხრიდან,  მდოგვიანი სოუსი პურზე გადავუსვათ, დავალაგოთ ქათმის ნაჭრები, ბეკონი, სალათი და პამიდორი. დავაფაროთ მეორე ნაჭერი პური