მომზადებაქათმის ხორცი წვრილად დავჭრათ და დაჭრილ ხახვთან ერთად ზეთში მოვშუშოთ, დავაყაროთ მარილი და პილპილი. კარტოფილი რგოლებად დავჭრათ, ტკბილი წიწაკა – ღერებად. ცომი გავაბრტყელოთ და 20-23 სმ დიამეტრის მაღალ ფორმაში ჩავაფინოთ ისე, როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები. არაჟანი, კვერცხი, მარილი და ყველი კარგად ავურიოთ.ფორმაში მოვათავსოთ შეგრილებული ქათმის ხორცი, შემდეგ კარტოფილი და წიწაკა და ზემოდან ყველისა და არაჟნის სოუსი მოვასხათ. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ შეიბრაწება.ჟურნალი "გემრიელი" (ოქტომბრის ნომერი)